Прост трик на WhatsApp позволява да видите снимката на блокиращия ви

Прост трик на WhatsApp позволява да видите снимката на блокиращия ви
  • Автор:  Ж.Школски
  • Дата:  
    13.07.2018
  • Сподели:

Ако някой ви блокира като контакт в WhatsApp, обикновено е невъзможно да получите достъп до снимката на профила му, но има един прост начин да направите това отново, съобщава La Republica.

 

Номерът работи за устройства с Android, както и за iPhone с iOS и не изисква инсталиране на допълнителни приложения.

 

За да стартирате, трето лице трябва да ъздаде група в WhatsApp, в която участват двамата замесени и след това да напусне тази група, тоест, да я остави само с два контакта: блокирания и блокиращия. От този момент, първият от тях ще може да говори с втория и да вижда снимката на профила му, поне докато другият не реши да напусне групата.

 

Въпреки това, ако "блокиращият" е активирал опцията, в която само неговите контакти могат да видят снимката на профила му, ще бъде невъзможен достъпът до снимката на потребителския му профил.

Прочетена 168 пъти