Дисни се опита да скрие космическия кораб от "Междузвездни войни", но Google Earth го намери

Дисни се опита да скрие космическия кораб от "Междузвездни войни", но Google Earth го намери
  • Автор:  Ж.Школски
  • Дата:  
    15.11.2017
  • Сподели:

Макар че има още един месец преди "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi" да бъде пуснат по целия свят, Дисни се опитва да запази в тайна възможно най-много подробности за филма. Въпреки това, в ерата на цифровата информация това е доста трудна задача.

Почитател на филма е открил в Google Earth легендарния космически кораб Millennium Falcon, от "Междузвездни войни", докато издирвал студиото, където се снима най-новата част от поредицата.

Анди Дюран, който разпознал кораба, заради емблематичната му фасада, публикува екранна снимка на Longcross Studios в югозападен Лондон (Великобритания). Изображението показва митичния космически кораб, заобиколен от няколко контейнера с различни цветове, покрит с пластмасови листове. Очевидно студиото се опитвало да е сигурно, че никой, който се скита в района, няма да узнае какво се заснема там.

Космическият кораб Millennium Falcon, който е най-емблематичният в историята на киното, се появи за кратко в трейлъра на следващия епизод на "Междузвездни войни" с Люк Скайуокър отново на борда, за първи път от "Завръщането на джедаите". Ето защо, феновете знаят, че корабът определено ще се появи в осмата серия.

Прочетена 244 пъти