Глобалната война срещу тероризма е измислица

Глобалната война срещу тероризма е измислица
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    14.09.2017
  • Сподели:

«НСР предполагаемата цел на една шепа глобални елитаристи, които настояват за едно световно правителство. За да постигне тази цел, тази група използва тероризма с фалшиви флагове и страха от глобални заплахи за налагане на мерки за повишаване на сигурността на местното население, за да оправдае нахлуването в други страни (като Ирак и 9/11 например).


Тероризмът с фалшиви флагове се ръководи от тайни операции, предназначени да заблудят и манипулират по такъв начин, че да изглеждат така, сякаш са били извършени от групи народи или други субекти, различни от тези, които действително са планирали и екзекутират.

 


“Истината е, че няма ислямска армия или терористична група, наречена” Ал Кайда ” и всеки информиран служител на разузнаването знае това. Но има пропагандна кампания, само за да принуди масите да приемат единно международно ръководство за война срещу тероризма. Страната зад тази пропаганда е Съединените щати. ” – Бивш британски външен министър Робин Кук


Тази “група” използва чужди заплахи, за да повиши сигурността, да отнеме нашите права и да нахлуе в други държави. На практика целият свят сега е покрит с военни бази на САЩ, с изключение на Русия и няколко други държави.


“Ал Кайда и свързаните с Ал Кайда организации, включително ислямската държава, не са независими организации, са спонсорирани от Съединените щати и техните съюзници. Документирано е, че преди 2011 г. е имало процес на набиране на муджахидини, които да се бият в Сирия, което беше координирано от НАТО и турското висше командване. Този доклад се потвърждава от израелските новинарски източници, където недвусмислено се говори за държавно спонсориране на тероризма, набирането на наемници, обучението и финансирането на тероризма ” – д-р Мишел Чойсудовски


НСР също се занимава със законодателство, за което никога не сме чували. Например д-р Мохамад (министър-председател на Малайзия) отправи обвинение, че Транс тихоокеанското партньорство е стратегически насочено към доминиране на световната икономика и, че това е още една стъпка по-близо до глобалното господство на онези, които го оркестрират.(корпорациите)


“Имаме работа с престъпна дейност в световен мащаб … и тази война в момента се ръководи от САЩ като може да се води от редица страни, които се подчиняват на заповеди от Вашингтон … Глобалната война за тероризма е американско производство. Америка и Западният свят по някакъв начин вървят след един фиктивен враг – ислямската държава, защото всъщност ислямската държава е изцяло подкрепяна и финансирана от Западния военен съюз и американските съюзници в Персийския залив. … Те казват, че мюсюлманите са терористи, но терористите са произведени в Америка. Те не са продукт на мюсюлманското общество и това трябва да е чисто ясна за всички на този етаж. … Глобалната война срещу тероризма е измислица, голяма лъжа и престъпление срещу човечеството.

Прочетена 1084 пъти