Суперураганите са създадени от човека (ВИДЕО)

Суперураганите са създадени от човека (ВИДЕО)
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    13.09.2017
  • Сподели:

НАСА показват, че неотдавнашната серийна поява на екстремни урагани в САЩ е резултат от изкуствено манипулиране на времето

Патрик Роди, експерт по геоинженерството, е открил наскоро публикувани от NASA Worldview сателитни снимки, които показват странни аномалии около ураганите Харви и Ирма, и пътищата, по които те би следвало да се движат.

Изводите на експерта съвпадат с твърденията на други учени, които твърдят, че инсталацията HAARP е отговорна за скорошните вълни от урагани по света.

 

Вчера бе публикувана и статия, в която световноизвестният физик, д-р Мичио Каку, твърди, че „изкуствените“ бури са резултат от правителствена програма за изменение на времето. В процеса на реализацията им в небето се разпръскват наночастици, които след това се „активират“ чрез използването на лазери.

 

 

Anongroup.org съобщава: В това видео можете да видите перообразни „тирета“, мъгла и вълнови възли, които обикновено се наблюдават при химтрейлите (Chemtrails), които се пръскат във въздуха, както и електромагнитно замъглено небе, които могат да се видят около ураганите и техните пътеки.

 

Аерозолните линии и тънките перообразни особености са лесно разпознаваеми „геоинженерни материали“, които се наблюдават около последните урагани.

 

Аномалният характер на ураганите Харви и Ирма, а може би и новите Хосе и Катя, трябва да насърчат хората да изследват, дали в тяхното образуване наистина има роля геоинженерството.

 

П.П. На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира ”Закон за защита на космическото пространство” – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977).

 

Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – ”Дефиниции”, подточка (В) – ”Екзотични оръжия”,- (II),пише: химически следи – (chemtrails).

 

 

Прочетена 1836 пъти