Защо е червен новият Apple iPhone

Защо е червен новият  Apple iPhone
  • Публикация:  Ж.Школски
  • Дата:  
    23.03.2017
  • Сподели:

Apple обяви стартирането на червените iPhone 7 и iPhone 7Plus, в съответствие с техните над 10 години подкрепа за кампанията (PRODUCT) RED.

При закупуване на мобилен телефон от това специално издание, потребителите ще допринесат за борбата срещу ХИВ вируса, финансирана от инициативата (PRODUCT) RED, която набира средства за Глобалния фонд за борба със СПИН.

Моделите от новата серия, със 128GB и 256GB капацитет, ще излезат на пазара в световен мащаб, както онлайн, така и в магазините на Apple, на 24 март. Цените могат да варират, но ще струват около 749 долара. По-късно този месец, компанията ще започне доставките на новите устройства в повече от 40 страни.

(PRODUCT) RED е посветена на осигуряване на достъп до антиретровирусни терапии за ХИВ и да се предотврати предаването на ХИВ от майки на бебетата им в Субсахарска Африка, регионът, където се регистрира най-високата честота на това заболяване ,

От създаването си през 2006 г., кампанията, към която се присъединиха и други компании по целия свят, е успяла да набере $ 465 милиона, от които 130 милиона от Apple. Кампанията е предоставила помощ на 90 милиона души в Гана, Кения, Лесото, Руанда, Южна Африка, Свазиленд, Танзания и Замбия.

Станете почитател на Класа