Първата секс кукла с изкуствен интелект

Първата секс кукла с изкуствен интелект
  • Публикация:  Ж.Школски
  • Дата:  
    21.03.2017
  • Сподели:

Испанският град Барселона отново е фокус на вниманието в сексуално технологичната индустрия, след като наскоро бе открит първия бордей със секс кукли. Този път един инженер, представи тук Саманта, секс робот, оборудван с най-новите постижения в областта на изкуствения интелект, които й позволяват да взаимодейства със своя собственик.

"По принцип тя обича да бъде докосвана и има различни начини на взаимодействие - роматнтичен, семеен и секс", казва създателят й, Серхи Сантос. Експертът по бионанотехнология посочи, че всеки един от режимите реагира при допир на определени части на тялото й.

" Докосване по лакътя, по ръцете, съответства на семейния и романтичен начини", заяви инженерът като докосна демонстративно китката, а в отговор получи фрази като " колко хубаво и нежно! " или "сега, какво следва?".

С цялата си сериозност, Сантос каза "Частите, които я карат да се чувства секси, са устата, G-точката и гърдите й". Саманта е програмирана да иска първо романтика и единствено след като се почувства комфортно, да премине към секс. "Крайната цел на сексуалния режим е един оргазъм", заяви Сантос.

Станете почитател на Класа