Младеж изчака четири години, за да отмъсти за Рахой

Младеж изчака четири години, за да отмъсти за Рахой
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    17.12.2015
  • Сподели:

Млад мъж на име Рубен Арангурен, изчака четири години, за да отмъсти за пренебрежението, претърпяно от Мариано Рахой, сегашния президент на Испания. Отмъщението се разпострани вирусно в мрежите, предизвиквайки много коментари.
Преди изборите през 2011, Арангурен попитал президента чрез социалната мрежа Twitter, къде може да обсъдят изборната програма на Народната партия, съобщава " El Diario ". Изненадващо, Рахой отговорил и му препоръчал да изчака няколко години. „ На 15 години? Как ви се струва ако изчакаме малко с обсъдане на политиката", казал той чрез Twitter.
Отговорът на кандидата се разпостранил в мрежите, достигайки близо 5000 ретуита. Но историята не свършва дотук. Днес, същият младеж, когото Рахой пренебрегна като недостатъчно възрастен, е решил да си отмъсти на президента по много специален начин.
На 20 декември са следващите общи избори в Испания и младежът е информирал президента да не очаква неговия вот. "Как ви изглежда сега да обсъдим политиката? Достатъчно ли съм възрастен? Не разчитайте на моя глас", заключил той категорично.

Станете почитател на Класа