Соня Немска съсипа Преслава и Камелия

Соня Немска съсипа Преслава и Камелия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.04.2021
  • Сподели:

Певицата Соня Немска скочи на своите колежки и въобще на жените, които нямат мяра при пластичните интервенции. Русата пайнерка се слави като една от най-естествените фолк звезди, на която й правят впечатление фрапантните пластики. 

 

Изпълнителката на хита "В сряда се приготви" винаги е бягала от скандала, но този път не се стърпя и категорично заяви своята позиция по темата. 

 

Наджуклени, изплезени, с изпилени носове, наблъскани лица с хиалурон и ботокс... Не! Не мога! Не ви харесвам! Съжалявам... Не, не съм против - мяра... мяра"  трябва във всичко...", пише Соня в своя "Фейсбук". 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202104/950/1617693632_my_photo_collage_61.jpg?_=1617694319

 

Пластичната хирургия навлиза в своя апогей и все повече млади момичета прекаляват с интервенциите. Наскоро в "Забраненото шоу на Рачков' видяхме как едно младо момиче се е обезобразило и прилича на надуваема секс кукла. 

 

Във фолк средите напоследък също доказани и красиви жени се обезобразяват. Преслава вече не прилича на себе си след смаляването на носа си, наскоро и Камелия се похвали с ринопластика, а Деси Слава си е причинила нещо ужасно на лицето. Соня преди време беше признала, че има леко повдигане на гърдите, което стои естествено и в никакъв случай пошло. Нека се следва този пример, а не обратният и фрапиращ, който набира популярност най-вече в България.

Станете почитател на Класа