В странен дом заживя Ани Салич

В  странен дом заживя Ани Салич
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.04.2021
  • Сподели:

Ако сте се чудили къде живее Ани Салич, можете да видите с очите. Телевизионерката е една от първите известни персони, която сви гнездо за постоянно в пернишкото село Рударци.

 

Мястото в последно време стана една от най-желаните дестинации от звездите, които се надпреварват да купуват имоти там, пише Марица.

 

Парцелът на новинарката в селото бе придобит преди развода й с Бранко Салич. Въпреки, че двойката имала възможност да си построи вила на много етажи, предпочели да изберат сглобяема къща-фургон, каквито са на мода зад Океана.

 

 

 

Такива сгради са нискобюджетни, но все още не всеки може да си ги позволи, защото цените им тръгват от 40 хиляди нагоре.

 

След като се разведе, Ани Салич предпочете да остане в селската вила заедно с децата си Хана и Лазар. Досега тя живее в Рударци и всеки ден пътува за работа до столицата. Въпреки проблемите с  трафика, нищо не могло да замени спокойствието, от което имали нужда.

 

Селската къща на журналистката е само на един етаж, но е достатъчно просторна, за да има стая за всеки. Ани е приютила от известно време и майка си, която се пенсионира по-рано и й помага в грижите за децата.

 

Ани Салич е избрала семпло обзавеждане, кухнята й е по стандарт, а за да се стоплят през зимата има камина с дърва.

Станете почитател на Класа