50-г. тв водеща бе оплюта за...

50-г. тв водеща бе оплюта за...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.03.2021
  • Сподели:

Британската телевизионна водеща Аманда Холдън сподели снимка в плътно облекло и бе критикувана, че се опитва да изглежда по-млада. Разгорещена дискусия се разгърна в Daily Mail.

 


В профила си в Instagram 50-годишната водеща публикува снимка, на която е заснета в студиото на радиостанция Heart FM. Тя е облечена в костюм на Zara, състоящ се от къс топ и панталон с бяла и розова щампа, както и бели помпи с токчета. Холдън е заснета  в цял ръст, докато тя опира ръце на маса до прозореца, притискайки бедрата си по-близо до камерата. Публикацията получи повече от 80 хиляди харесвания.Потребителите нахокаха водещата за нейното „тийнейджърско“ облекло и неприлична поза. „Защо се облича като 12-годишна?“ „Аз съм малко над 30, но никога няма да нося такива неща! Оставете го на тийнейджърите! ","Уф, тя просто е отвратителна","Защо такава поза?","Толкова много ли й трябва внимание ", възмутиха се те.

През февруари Аманда Холдън излезе на улицата с минипола през зимата и беше заклеймена. Знаменитостта беше заснета в бели дрехи. Тя беше облечена с къса рокля от марката Zara, която се състои от комплект риза и мини пола, ботуши на висок ток и малка чанта. „Господи, уволнете нейния стилист, тя изглежда ужасно“, написаха фенове онлайн.

Станете почитател на Класа