Трима мъже изнасилиха ученичка

Трима мъже изнасилиха ученичка
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.03.2021
  • Сподели:

Проверяват следователя защо не ги е задържалВ Санкт Петербург трима руснаци изнасилиха 16-годишна ученичка в нейния апартамент. Случаят е взет под личен контрол от председателя на Следствения комитет (TFR) на Русия Александър Бастрикин, съобщаван местни медии.

 


Разследващите започнаха наказателно разследване за изнасилване на 16-годишно момиче в апартамента ѝ. Бастрикин поиска да проведе цялостно и обективно разследване на наказателното дело, а също така инструктира да му докладва за напредъка.

Ръководителят на ICR, наред с други неща, инструктира да се извърши официална проверка във връзка със следователя, който е водил делото за изнасилване. Бастрикин разпореди да разбере защо лицата, заподозрени в извършване на престъплението, все още не са задържани.

Инцидентът е станал на 22 февруари. Момичето е било изнасилено от трима непознати мъже, дошли да посетят апартамента. Те нападнали ученичката през нощта. Лекарите, които прегледаха тийнейджърката, й поставиха диагноза генитална травма и ожулвания.

Станете почитател на Класа