Най-четени статии:

от нета

Три жени с грозна свада заради легендарен спортист

Три жени с грозна свада заради легендарен спортист
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.02.2021
  • Сподели:

Баскетболната легенда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер преди малко повече от година (26 януари 2020 г.), но скандалите около името му не стихват.

 

Поредната порция от тях излезе наяве, след като вдовицата му Ванеса публикува сторита в „Инстаграм“, в които вдигна скандал на две жени. Те от своя страна продължават да наричат двукратния олимпийски шампион „изнасилвач“.

 

 

Ванеса Брайънт атакува актрисата Евън Рейчъл Ууд и филмовата продуцентка Абигей Дисни, която е част от известната в киното фамилия Дисни и се явява внучка на по-големия брат на знаменития Уолт Дисни.

 

Ууд и Дисни постоянно припомнят, че Коби Брайънт не трябва да се радва на легендарния си статут, тъй като през 2003 г. срещу него е повдигнато обвинение за изнасилване. Въпреки че, за двете жени, които са част от филмовата индустрия, петкратният шампион на НБА е виновен, съдът така и не се произнесе срещу бившия играч на Лос Анджелис Лейкърс. Причината за това, че беше постигнато извънсъдебно споразумение.

 

Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря

 

„Не знаете фактите по случая. Заради поведение като вашето много често невинни тъмнокожи момчета попадат в затвора за престъпления, които не се извършили. Повдигнатите обвинения не означават, че човекът е виновен“, написа Ванеса Брайънт в социалните мрежи.

 

В резултат на скандала Евън Рейчъл Ууд изтри профила си в „Туитър“, където отправяше обвиненията срещу Коби Брайънт. Тя обаче е оставила активна страницата си в „Инстаграм“, където пък води кампания срещу музиканта Мерилин Менсън.

 

Станете почитател на Класа