Латексовата рокля на пищна моделка се свлече от гърдите й

Латексовата рокля на пищна моделка се свлече от гърдите й
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.02.2021
  • Сподели:

Моделката Лорън Бътлър от Шарлот, САЩ е притежателка на пищни форми, благодарение на които е придобила 3,1 милиона фенове в Instagram. Този път момичето бе подготвило откровена изненада, с която взе ума на поклонниците, информира "Дейли Стар".

 

Лорън е публикувала фотографии, на която позира в червена рокля от латекс. Брюнетката е пуснала косата си, кокетливо държейки кичура си с една ръка и усмихвайки се сладко гледа към камерата.

 

Но невинното изражение на лицето й контрастира с начина, по който пикантният тоалет стои върху нея. Дрехата е обтегната около пищния бюст на момичето, като едната от презрамките е паднала.

 

 

Феновете обаче изразиха своето възхищение от откровеността на пищната моделка. За броени часове снимката събра над 47 хиляди харесвания и Лорън веднага започна да получава покани за среща, наричайки я момичето на мечтите.

"Просто трябва да кажа, че си зашеметяващо красива", "Магьосница ли си? Когато те погледна, всички останали изчезват", "Привлечен съм неудържимо от твоята красота", пишат феновете.

 

 

Лорън също така има профил в OnlyFans, където може да печели пари с откровените си снимки. Момичето обаче заявява, че там не е публикувала голи фотографии.

 

 

В същото време феновете имат шанс да се състезават за сърцето на знойната красавица: според думите на моделката, тя сега търси любовта си с помощта на приложението WooPlus, създадено за хора с „големи размери“.

 

 

 

Станете почитател на Класа