Азис се раздели с най-милото си

Азис се раздели с най-милото си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.02.2021
  • Сподели:

Краля на фолка Азис се раздели с емблематичната си брада, за да може да се впусне в имитаторското шоу "Като две капки вода". Звездата не се е виждал без брада от 2015 година, когато бе отново участник в култовото шоу. 

 

Раздялата с космите по лицето се оказа болезнена за изпълнителя на "Мотел", който не може да се възприеме с новия си имидж. 

 

Вижте как Азис се раздели с най-милото си ВИДЕО - 0

 

Всички участници мъже се обръснаха гладко преди старта на шоуто, за да могат гримьорите да работят спокойно с лицата им и максимално да ги доближат до оригинала. А Азис показа видео на този процес, за да си го спомня през трите месеца на шоуто, когато ще му се наложи да бъде с гладко лице. 

 

0az

 

За първия лайф Азис си избра да бъде Europe и да изпълни тяхната емблематична песен "Final Countdown", но не му се получи и бе голямата издънка на вечерта. Самият той не хареса изпълнението си и заяви, че не заслужава никакви точки. Друг е въпросът дали изобщо заслужава място във формата, тъй като голяма част от коментарите показват, че е имало далеч по-интересни персонажи от него.

Станете почитател на Класа