Полиаморно семейство подлуди...

Полиаморно семейство подлуди...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.02.2021
  • Сподели:

Жена в полиаморна връзка между трима души била зашеметена, когато й казали, че ще трябва да се подложи на строга 21-дневна диета, преди най-накрая да прави секс със съпруга си, информира "Дейли Стар".

 


Димитри Сноудън и съпругата му Ашли искали трети човек да се присъедини към връзката им и в крайна сметка се запознали с Ванеса Кобс.

Ашли и Димитри решили незабавно, че искат да имат интимни отношения с Ванеса и по-късно той й предложил, като се оженили в тв шоуто TLC's Seeking Sister Wife.Но скоро новата му съпруга Ванеса разбрала, че връзката има някои много строги правила, когато става въпрос за секс.

В клип от шоуто Ванеса казва: „Те са готови Димитри да стане интимен с мен.Развълнувана съм, готова съм и аз за това, бях готова още когато го срещнах за първи път.Мина доста време. Аз съм човек и имам нужди".След това Ашли и Димитри й казват, че тя трябва да се „детоксикира“ в продължение на 21 дни. Двойката не яде месо, млечни продукти или глутен и има „алкална“ диета, която предполага, че „PH на Ванеса“ трябва да бъде съобразено с тяхната.

„Ще споделяме Димитри“, обяснява Ашли. „Казано направо, един от основните проблеми с небалансираното PH при жените са гъбичните инфекции.Алкалната диета е растителна диета, която се състои от алкални храни от седем групи храни. Това са 21 дни и това е достатъчно време за необходимото PH. Димитри и аз ядем алкално от няколко години, така че сега знаем, че телата ни са балансирани.“Съпругът казва, че не е бил „интимен“ с Ванеса, добавяйки: „Уважавам споразумението ни и също така искам да се уверя, че на Ашли й е напълно удобно.“За съжаление тройката не е издържала. Ванеса се разделила с двойката през 2019 г., като казала, че „се е променила твърде много“ по време на връзката.

Ашли е написала в Instagram: „Ние не желаем на Ванеса нищо друго освен мир и щастие по време на личното й пътуване и молим да направите същото за нея и за нас.“

Станете почитател на Класа