Кои зодии не знаят как да печелят пари

Кои зодии не знаят как да печелят пари
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.02.2021
  • Сподели:

Работите буквално като волове обаче все нямате пари? Може би нещата не опират до това колко се стараете, а на това, че звездите просто са ви обрекли да не ви върви във финансите.  

 

Астролозите казват, че просто има представители на определени зодиакални знаци, които са обречени на карък с доходите.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/202010/950/1603647633_26c44bcbc663983f71cb4838af047374.jpg?_=1603647821

 

Те съставиха списък на зодиите, в чиито джобове парички скачат трудно, а всичко става с много мъка и усилия, а понякога дори и това не помага да сполучат.

 

Водолей

Парите просто изчезват от ръцете ви. Колкото и да ви се иска да припечелите солидна сума отгоре, в този живот просто няма да ви върви. Ставането в 6 и работата по 8 часа на ден зад бюро не е за вас. Вие сте свободни души, които търсят какви ли не алтернативи. Събирането на тлъсти суми пари е голяма трудност за вас.

 

Риби

Несъмнено рибите умеят да печелят пари, но са някак мързеливи. Понякога се плашите от новите възможности, от обременителните повишения и изтощителната комуникация с началниците, затова се заравяте в тинята.

После отново попадате в спряна анимация, наричайки я „стандартно работно състояние“.

 

Скорпион

Скорпионите наистина дават много от себе си понякога. Те са готови да продадат понякога душата си на Дявола, защото обичат парите и това, което дават те.

 

Съжаляваме, но вие сте последната зодия, която попада в класацията на безпаричните знаци, според астролозите.

Станете почитател на Класа