Закръглената Натали...

Закръглената Натали...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.01.2021
  • Сподели:

3-годишна начална учителка от австралийския град Сидни отслабна с 12 кг., отделяйки по 28 минути дневно за спорт, пише Daily Mail.

 

По време на обучението си в университета Натали Хемблин-Уокър започнала да се храни много нездравословно. Тя изобщо не се интересувала от количествата храна, която поглъща, наблягала на сладкото и Fast Food, в резултат на което станала 73 кг.

 

 

 

„Порциите ми бяха твърде големи.

Когато си навън с приятели, просто продължаваш да ядеш онези пържени картофки, които някой е поръчал на масата”, разказва тя. 

 

 

 

„В междучасията ядях чипсове. Когато се прибирах вкъщи след работа, бях много гладна. Правех си набързо някакви спагети или изяждах остатъците в хладилника.  

 

Младата жена не харесвала това, което вижда в огледалото, и не спирала да се оплаква, че е уморена. Искала отново да е здрава и със стегнато тяло.

 

„Няколко дни се опитвах да се храня правилно, но всъщност не знаех кое е здравословно, така че купувах неща като мюсли барове, мислейки, че правя здравословен избор“, казва още Натали.

 

За да влезе във форма, тя започнала да спазва програмата 28 by Sam Wood и да се занимава със спорт по 28 минути дневно.

„Започнах да виждам резултати само след няколко месеца. Това ме мотивира да продължа. Отслабнах с 12 килограма за половин година и успях да задържа постижението”, обяснява тя.

 

 

 

„Програмата ми осигурява ежедневни упражнения, които мога да правя у дома. Не е трудно и отнема само 28 минути, едва 4% от деня ми”, признава Натали.

 

 

Австралийката променила и начина си на хранене. Отказала се от вредните храни, започнала да употребява по-малко алкохол, когато се среща с приятели.

„Започнах да ям натурални продукти във всички цветове на дъгата: плодове, зеленчуци, месо без мазнини”, разказва тя.

 

 

 

Резултатът не закъснял и след по-малко от 6 месеца вече тежала 61 кг.

„Сега се чувствам по-добре и имам много повече енергия“, признава тя.

 

 

 

 

„Всичко е в умереността. Просто се грижа тренировките ми да останат последователни.

 

 

Винаги се чувствам чудесно след тренировка, което беше изненада за мен.

Мислех, че ще съм изморена, но всъщност имам много повече енергия.

 

 

 

Ако пропусна тренировка, по някаква причина, не изпитвам вина. Просто си казвам, че ще наваксам утре“, споделя още младата учителка.

Станете почитател на Класа