Цветанов движи с нова хубавица

Цветанов движи с нова хубавица
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.01.2021
  • Сподели:

Нова хубавица е неотлъчно до Цветан Цветанов, което е повод за всевъзможни слухове в политическите среди. Новоизлюпеният републиканец от половин година ежедневно е в компанията на красивата къдрокоса бивша журналистка Любомира Николова.

 

Днес на първата си страница в. "Галерия" обръща внимание на това. Преди няколко месеца пък няколко апокрифни сайтове директно написаха с още по-голяма категоричност откровено жълти пикантерии. Каква е истината. Просто отбелязваме, че една хубава жена неизменно радва 55-годишното око на атлантика Цецо.

 

Любомира Николова: Свободата на словото е под хакерска атака

 

Факт е, че Любомра Николова се ползва с репутацията на най-близкия до Цветан Цветанов човек в партията му и често го съпровожда по време на рейдовете му из страната, в името на "партийното строителство". Николова беше и сред съучредителите на "Републиканци за България". Казват, че тя движи медийната политика на партията на позорно изхвърления от ГЕРБ любител на лукс апартаменти. 

 

Според последните социологически проучвания, Цветановистите биха взели едва между 0,6 и 0,9% от гласовете, ако изборите са днес. Сред ключовите фигури в "Републиканци за България" е и бизнесменът Павел Вълнев, който вероятно финансира проекта.

 

 

Цветанов със съпругата си Десислава. При нейната хубост, стил и класа е безобразие човек да си помисли, че Цецо може да има каквито и да било отношения с друга!

Станете почитател на Класа