Гала хвърли бомба

Гала хвърли бомба
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    24.01.2021
  • Сподели:

Гала предизвика истинска медийна бомба с едно признание, което направи наскоро. Тв водещата издаде кой всъщност е оспорвал мястото на Николаос Цитиридис преди шоуто му да тръгне по bTV.

 

В лайф в Инстаграм профила си популярната тв водеща сподели следното:

"Не мога да разбера защо взимат чужденци", отсече тя докато сладко си бъбреше с писателя Георги Блажев. Думите й визираха именно Цитиридис, а повод за възмущението й е именно събеседника й, който преди година се явил на кастинг за вечерното шоу, което смени бетонирания до тогава Слави Трифонов.

 

0gai

 

Повод блондинката да разкрие, че Блажев е бил кандидат водещ в конкурентната медия беше неговото признание, че преди кастинга за "На кафе" е бил на такъв за друго предаване в една от водещите телевизии.

Вместо да изтъкне, че е успяла да вземе Жоро в редиците на предаването с 20-годишна история, тя се зачуди видимо за избора на гологлавия грък от bTV. Първоначално Блажев не искаше да разкрива за къде се е цанил за работа, защото подписал договор за конфиденциалност. Но Гала бързо го издаде, а той само каза: "Ах, как не прецених с кого говоря!"

 

0gal1

 

Сладкодумният панелист призна, че в този период е имал доста обтегнати отношения с бившата си вече съпруга и най-вероятно това е повлияло на представянето му на кастинга. "Развеждах се в същия ден, когато се явих и на прослушването", сподели той и продължи да говори за краха в семейния му живот.

 

"Разводът беше голяма казарма. Променяш се след такъв голям катаклизъм", каза той и е категоричен, че ако преди две години се е явявал за панелист при Гала, то едва ли са щяли да му обърнат внимание. "Щях да дойда в панела и нищо нямаше да мога да кажа", заяви чаровника. "Но да е жива и здрава моята бивша жена, с която и до ден днешен много добре се разбираме. Редовно си вечеряме", похвали се за прекрасните отношения с екс-любимата той.

Станете почитател на Класа