Софи Маринова призна

Софи Маринова призна
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.01.2021
  • Сподели:

Софи Маринова и Азис направиха запомнящ се онлайн концерт по случай ромския празник Банго Васил. С много смях и сладки приказки двете обичани звезди прекараха с почитателите си почти два часа. 

 

Всички знаем Азис колко е хитър и макар Софи да отказваше да говори за личния си живот, накрая се изпусна и призна голяма тайна, която до този момент не е виждала бял свят. 

 

Азис по розов сутиен на участие - Lifestyle.bg

 

За любовните взаимоотношения на Софи си мислим, че знаем всичко. Оказа се, че ромският славей е била на крачка от това да сключи брак с колегата си Азис. Това се изпусна самата тя в разговора си изпълнителя на "Хабиби" и той се опита бързо да отклони темата. 

 

 

 

 

Още в началото на техния път към славата се събрали и си говорили да се оженят. Разбира се, между тях нямало любовни искри, мислили го за рекламен трик и печелене на пари. Софи се пошегува по време на онлайн концерта, че по време на този замисъл още е била девствена, но от ехидната усмивка стана ясна, че това не е съвсем така. 

 

Наш репортер научи още, че Софи и Азис имали план да постраят обща кооперация и да живеят там. Кям тях щели да се присъединят Тони Стораро и Бони и така да са всички на една ръка разстояние. Идеята се размила най-вече заради Софи, която не била пестелива и все не могла да събере средства за начало на строежа

Станете почитател на Класа