Певица и майка се съблякоха

Певица и майка се съблякоха
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.01.2021
  • Сподели:

Популярната 38-годишна руска певица Светлана Лобода има пълното право да се нарича звезда, защото нейният музикален талант и ярка външност вече са завладели повече от шест милиона души. За тях в Instagram певицата често качва снимки, показващи стегнато тяло по бански и откровени концертни тоалети.

 

 

Но последната фотография е предизвикала специален възторг, защото на нея изпълнителката се появява с майка си. Светлана, заедно с майка си Наталия и децата си, отпочива в Дубай, където преди това е провела своя самостоятелен концерт, който е събрал много звезди от шоубизнеса.

 

 

Жените позират на тревата, наслаждавайки се на приятното време по бански костюми. Светлана е заложила на бански с леопардов принт, които пасват отлично на загорялата й кожа и руса коса, докато Наталия е избрала класическото черно.

 

 

На снимката певицата прикрила със себе си 63-годишната си майка, но дори това не можа да отвлече почитателите от факта, че звездата определено дължи красотата си на Наталия. Жената изобщо не изглежда според възрастта си, което бе отбелязано от всички фенове на Светлана Лобода, споделяйки това в коментарите: "Сякаш са две приятелки", А коя всъщност е майката от тези две момичета?", "Истински богини".

Станете почитател на Класа