Моделка се метна гола на....

Моделка се метна гола на....
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    30.11.2020
  • Сподели:

Моделка от „Мис Максим“ взриви мрежата със свои голи снимки. Най-много гневни реакции получи фотос, на който тя е яхнала чисто гола диво животно.

 

Джесика Раст била вдъхновена от природата, която видяла по време на пътешствието си в Австралия и пътуване, което направила по време на сафари. За да увековечи някои от преживяванията си, тя си направила снимка на гърба на един слон.

 

„Снимката беше направена много спокойно – имаше природозащитници, които ми помогнаха да заснема кадъра“, обяснява тя.

 

 

Снимката от пътуване до Бали очаквано предизвика остра реакция в социалните мрежи, пише „Дейли Стар“. Язденето на слонове се осъжда от много организации, защитаващи животните. Причината е, че слоновете често претърпяват насилие, за да се научат да носят туристи.

 

 

Въпреки това Джесика защитава постъпката си като казва, че снимката е „изкуство“. В Инстаграм канадската моделка пише: „Просто съм една горска фея. Ние сме естествени. Всичко е естествено. За артистично ли намирате това или за обидно. За мен всичко (и всички) е изкуство“

 

 

Въпреки че ездата на слонове се осъжда от много природозащитни организации, публикацията на манекенката събира над 6000 харесвания. Докато някои хора я нападат за постъпката ѝ, други я защитават. Един от тях пише: „Еха, изкуство отвсякъде. Слон щастливец“.

„Продължавай да бъдеш себе си – да не ти пука какво мислят другите. Ти си специална и удивителна“, окуражава я друг.

 

 

Откакто снимката със слона обиколи интернет, Джесика продължава да пуска скандални снимки от пътуванията си. Тя вече има 328 000 последователи в Инстаграм, което я превръща в много успешен туристически инфлуенсър. Този месец тя се завърна на Бали, където позира на плажа и в джунглата.

 

 

Тя е пътувала още до Амазония, Израел, Австралия и пустинята в Дубай. А коментиращи напомнят и за друга нейна скандална снимка, на която „се отърква в камила“.

 

 

 

Станете почитател на Класа