Как Гущерова е кръстила сина си

Как Гущерова е кръстила сина си
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    29.11.2020
  • Сподели:

Светлана Гущерова спази традицията да направи питка за сина си 40 дни след раждането му, на която покани най-близките си приятелки.

Сред тях бе кумата й и моделката Моника Валериева, които показаха кадри от празничната трапеза. На нея освен питка, почетно място заема красива торта в синьо и много сладки, на които е изписано името на новопоявилотото се бебче.

 


Досега Гущерови не казваха името на втория си наследник, но от кадрите става ясно, че той носи името на прочутия си дядо-бившият депутат Добромир Гущеров, пише "Хотнюз". 

Дъщерята на Светлана и Християн се казва Анелия-Добромира, така че братът и сестрата ще бъдат адаши. Иначе съгласно изискванията на епидемията, Светлана е поканила едва четири жени на погачата на бебето, които вдигат наздравица на щастие на семейството с шампанско.

 Месеци навред из светските среди се говореше, че блондинката очаква второ дете, но тя нито веднъж не се показа бременна и до последно криеше наедрелия си корем. Светлана и Християн се ожениха на пищна церемония през лятото на 2018 г.

Малко след това се роди дъщеря им Анелия- Добромира, но до този момент упорито я краят от публичното пространство и нейни снимки в медиите няма.

 

 

Станете почитател на Класа