Дневен хороскоп 29 ноември

Дневен хороскоп 29 ноември
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    29.11.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако днес се концентрирате върху битовата сфера, тогава проблемите ще бъдат елиминирани бързо. Оказва се, че ремонтът и почистването не са толкова трудна и неприятна задача. Не е необходимо финансовите въпроси, да прехвърляте на други. Особено, ако трябва спешно да изплатите заем или дълг към приятел. Бройте внимателно парите.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес в процеса на творческата ви работа, ще се намеси някой умен и делови човек. Ще се обидите, но красноречието си, по-добре запазете за себе си. Оставете го да говори и да дава съвети – нека минават покрай ушите ви. Работата, почивката на вилата и присъствието на масово събитие, ще бъдат успешни. Пазаруването ще бъде приятно, ако го направите сутринта.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ви очаква празник, във всеки смисъл на думата. Може да нямате причина за празник, но настроението ви ще е преповдигнато. Хората около вас, ще се зареждат от вашият позитив. В отношенията с новия избраник, не е нужно да влагате много усилия, нека всичко да остане на същото ниво. Измислете нещо оригинално.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Възможно е да участвате в някакво необичайно събитие. Заради това ще трябва да се откажете, от другите срещи и планове. Не забравяйте, че ако загубите времето си напразно, сами ще съжалявате по-късно. Денят е добър за радикална промяна в имиджа. Посетете фризьор или стилист, който познавате, за да избегнете разочарования. Необвързаните, ги очаква весела вечер.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще искате да декорирате апартамента, така че на сутринта свършете дребните ремонти и покупки. Разбира се, няма да може да направите всичко едновременно, затова в движение ще променяте плановете. Грандиозно парти, ще витае в мислите ви, но нещо ще се разпадне и обърка. Командировките отложете, ще загубите енергия и психически ще се изтощите.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви ден на преживяване и страдание. Дори ще забравите за това, което сте искали да направите. Основното нещо е, да не организирате кръвопролития, дори и да вземете меча на честта. Не е препоръчително да плувате, да се занимавате с екстремни спортове и да се увличате с алкохол. Прекарайте вечерта възможно най-спокойно, за да не изпаднете в депресия.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бизнесмените, могат да подписват споразумения и договори. Това е благоприятен ден за подобни начинания. Финансовите инвестиции, също ще спомогнат за укрепване на материалното положение. Ще може да реализирате в работата всичко, което сте замислили още пролетта. Към любимия човек се отнасяйте с нежност и чувствителност, така както на първата среща.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще решите, че искате да изглеждате като герой. Само не прекалявайте, в противен случай някой от вашите колеги ще ви сметнат за луди. Просто трябва да проявите старание и креативност в новите проекти. Здравето няма да ви подведе, дори и да отидете да се разходите в гората. Времето все още е достатъчно приятно, не се отказвайте от удоволствието.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще се сблъскате с много нелепи ситуации и мащабни грешки в работата. Ако си вземете почивен ден, тогава ще направете най-правилното нещо. По свой адрес може да чуете това, което не сте очаквали. Близък приятел, ще ви усведоми за всичко. Когато подготвяте документи, бъдете внимателни. Има шанс, да объркате нещо.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще се чувствате важни в колектива. Дори шефовете по някакъв начин, ще ви укажат уважение. Само не се възгордявайте, държай се с достойнство. Възможни са финансови предложения, бъдете внимателни. Невероятна среща ще се проведе вечерта, докато се връщате у дома. Не канете веднага новия човек на гости.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще приемете ролята на клоун, който иска всички да развесели и забавлява. Не се обиждайте, с външния ви вид всичко е на ред, но иронията и усмивката на лицето ви, са очевидни. В работата трябва да проявите упоритост, затова използвайте естествените си заложби максимално. Малък проблем в любовната връзка, ще доведе до стена от неразбиране.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако отдавна искате да промените нещо в професионалната област, тогава това е вашият ден. Препоръчва се да обиколите из града, в търсене на подходяща работа. И не е необходимо да тръгвате с кола, по-добре е пеша или с автобус. По този начин ще постигнете резулт по-бързо. В семейния живот се очаква обновяване на отношенията със съпруга.

Станете почитател на Класа