Спипаха Меган и Хари в нова гнусна лъжа

Спипаха Меган и Хари в нова гнусна лъжа
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.11.2020
  • Сподели:

Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай името й и това на съпруга й принц Хари, са просто ежедневие. Налице е и поредният, след като двамата бяха хванати в поредна лъжа. Въпреки че двойката вече не е част от кралското семейство и избяга далеч от Великобритания, все още се шуми около имената на херцозите на Съсекс. 

Двамата попадат в изключително трудна ситуация и бяха накарани да признаят, че са излъгали и то публично. Най-лошото е, че с деянието си чернят допълнително останалите членове на кралското семейство. 

Става въпрос за издаването на скандалната книга "В търсене на свободата". Тя описва живота на Меган и Хари - от първата им среща и завършва с напускането им на кралското семейство. Двойката, както всички знаят, бе описана по много благоприятен начин. Членовете на кралското семейство, начело с Елизабет II - точно обратното, по много негативен начин. е бяха представени като потисници и истински мъчители на Меган, а това от своя страна доведе до голям скандал.

Според близки на двойката Хари и Меган са били много доволни от книгата, но решили да казват, че нямат нищо общо с това. 

По време на дело, заведено от Маркъл срещу публикация в британски вестник, свързано с публикувано нейно писмо до баща й, съпругата на принц Хари трябваше да признае, че се е съгласила да участва в създаването на книгата "В търсене на свободата".

 

 

Херцогинята се решила на този ход, след като разбрала, че таблоидът, който съди, има доказателства, че именно тя е предоставила на авторите информацията, благодарение на която са написали книгата си. адвокатите на вестника мислели да използват тази информация, за да представят Меган като лъжкиня.Тогава Маркъл реши да вземе преднина и да поеме удара, като се изложи. Според съдебните документи тя е признала, че взима участие при създаването на книгата.В изявлението се казва, че тя и съпругът й не са имали личен контакт с авторите, те просто са разказали всичко на приятели и са ги помолили да предадат информацията на издателите.

С други думи Меган признава, че е била информатор за създаването на книгата, която е насочена срещу семейството на кралица Елизабет II. За да не може обаче да бъде директно обвинена, тя просто дава информацията по приятели. 

Меган е напълно виновна за атаката срещу кралското семейство. Според експерти това разкритие може тотално да развали отношенията между Меган и Хари и кралското семейство. 

Станете почитател на Класа