Гъмзата се сдоби с отвратителен прякор

Гъмзата се сдоби с отвратителен прякор
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    28.10.2020
  • Сподели:

Тромпетистът от „Ку-ку бенд“ Йордан Йончев – Гъмзата вече не е в отбора на плешивите си и остригани нула номер свои началници Слави Трифонов и Евгени Димитров - Маестрото.

 

Симпатичният музикант изненадващо взе решение да си присади коса и от няколко дни демонстрира новата си визия в ефира на платения тв канал „Седем осми“.

Колеги на Гъмзата издават, че тромпетистът се подложил на операция по присаждане на коса в истанбулска клиника в края на месец септември. Цялата процедура струвала на Йончев около 4 хиляди евро.

 Тромпетистът дълго време отлагал решението да си присади коса, което според съсловната музикантска клюка било взето по настояване на съпругата му Юлияна. Половинката на Гъмзата, която е балерина от „Магаданс“, от няколко години облъчвала мъжа си, че ако си присади коса, ще изглежда много по-добре, пише "Уикенд". 

 

Юлияна дори избрала клиниката, в която Гъмзата да се подложи на процедурата, както и желаната от нея прическа за мъжа си. Зрители на телевизия „Седем осми“ констатират, че балерината се е справила добре с промяната на Гъмзата, тъй като с новата коса и прическа тромпетистът изглежда видимо подмладен.

Присадената коса на музиканта обаче вече е повод за солени шеги по негов адрес дори в ефира на платената телевизия на Слави. Актьорът Краси Радков вече опитва да лансира нов прякор на тромпетиста – Мокета.

Станете почитател на Класа