Красавица с неустоими форми

Красавица с неустоими форми
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.10.2020
  • Сподели:

21-годишната Емили Найт от Лос Анджелис, САЩ, се е пробвала в много професии, включително на паркинг и фризьорка, но навсякъде са й плащали твърде малко. И тогава на нея й дошла идеята да продава свои фотографии. Отначало момичето се задоволявало с малко, публикувайки снимки по бански и бельо.

 

 

 

 

Но след това започнала да получава странни предложения, на които Емили решила да се съгласи, информира "Дейли Стар". Феновете молели девойката да им изпрати вода от ваната, в която тя се е къпала, както и бельото й - поклонниците се интересували, разбира се, от обличано и носено. Някои искали снимки и видеоклипове на краката й, но това, което най-много удивило Емили, било нещо друго.

 

 

 

 

Често абонатите искали моделката да им изпрати видео на което е запечатано как спи. Просто спи - с дрехи и под одеяло. Както признава момичето, тази услуга станала нейна любима, което изобщо не е изненадващо. Благодарение на своите видеоклипове и снимки, Емили печели около 10 хиляди долара на седмица и не планира да спира.

 

 

 

 

Преди това тя трябвало да се съгласява да работи за малко пари, но сега може да си позволи луксозни неща. Освен това момичето не мисли, че прави нещо срамно. "Това че ме считат за гореща е страхотно! Чувствам се много силна. Милиони мъже по света ми се възхищават и са готови да ми платят пари - това мигновено повишава самочувствието", споделя Емили Найт.

Станете почитател на Класа