Тв водещ хвана Азис за оная му работа

Тв водещ хвана Азис за оная му работа
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    28.09.2020
  • Сподели:

Краля на фолка Азис пак скандализира тв ефира с поредна вулгарна изцепка. Той накара Николаос Цитиридис да го хване за пениса, за да се увери колко голям и твърд е след направена пластична операция. 

 

Изпълнителят на "Напипай го" накара водещия да направи точно това. Цитиридис се изпоти, но бе подтикнат и от д-р Николай Георгиев, който лично е извършил скандалната операция за уголемяване на мъжкото достойнство на Азис.

Азис се похвали в ефир, че е лягал цели 13 пъти под ножа. "Д-р Николай Георгиев е мъжът, под когото съм лягал най-много. 13 пъти съм се подлагал на хирургични операции и затова изглеждам така.", скандализира той с откровението си. 

 

 

"Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават доста дълги при обичките. Устните, веждите, лицето, имам оформени гърди, бицепси, паласки, корем, няколко пъти сме махали и чистили. И стигаме до пениса", изрежда всичките си операции той. 

 

"Не си никакъв водещ, ако не дойдеш да пипнеш", каза Азис на Николаос и той нямаше къде да бяга, освен да бръкне в гащите на своя гост, който стоеше на диванчето пред него в компанията на пластичния хирург д-р Николай Георгиев.

Станете почитател на Класа