Дневен хороскоп 10 август

Дневен хороскоп 10 август
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.08.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не сте застрашени от измама и предателство, но предпазливост по всички въпроси няма да навреди. Ако все още вярвате в чудеса и идеали, отстъпете от принципите си. Не трябва да се намесвате в делата на приятели, те няма да ви кажат „благодаря”за това. На трезва глава, решавайте финансовите проблеми. Ако имате бизнес, търсете надеждни партньори.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да се доверите на себе си, а не на онези, които ви тласкат към рискови начинания. Здравия разум, е добре да вземе връх! В личния живот, също ще трябва здрав разум, за да не потънете в предателства и разочарования. Практическият подход към битовите проблеми, ще помогне да избегнете ненужни разходи. Успех ще имат тези, които са свикнали да играят по правилата.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ще попаднете в истинска приказка, ако повярвате на думите на околните. Престанете да се държите като петгодишно дете, време е да се захванете със сериозни дела. За да получите резултати в бизнеса, трябва да вложите голяма сума пари. Откажете се от алкохола, развлеченията и рутинната работа.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очаква ви фантастичен ден, в който ще ви хрумват велики бизнес идеи. Ще успеете, което ще доведе до рязък скок в кариерата. Ярка и незабравима, ще бъде срещата с човек, когото отдавна харесвате. Само не излизайте с кола, ходете пеш. По отношение на парите, преживяванията ви са неоснователни.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Използвайте логиката във всички дела, изключете емоциите. Събитията ще се развиват против вашата воля, но никой не трябва да вините за това. В работата трябва да се ръководите от правилото "аз трябва", за да завършите всички задачи. На особено гъвкавите, ще им провърви във финансовата област. Но за това трябва да се придържате към строги ограничения.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще трябва да решите ежедневните проблеми, за да не изглеждате пред близите хора, прекалено несериозни. Аргументите "за" в работата, ще бъдат много силни, ако ги докажете на началниците. Чувствата в любовта, не покривайте с гордост. Това няма да укрепи, а само ще унищожи връзката ви с избраника. Дълго пътуване, ще донесе много радостни емоции.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес рискувате да се загубите в дебрите на любовта. За да се разберете в ситуацията, най-добре използвайте интуицията си, тя ще ви помогне да вземете правилното решение. Във финансите се очертава огромна "дупка", така че спешно търсете странична работа. Пазаруването, както и забавленията, може сериозно да разклатят вашият бюджет, както и здравето.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Може да направите много глобални грешки, ако загубите чувство за мяра. От приключения и изкушения, по-добре се откажете, възможни са загуби, както финансови, така и енергийни. Лекотата в общуването с приятели и колеги, ще ви помогне да демонстрирате творческите си таланти. От екстремни спортове се откажете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще успеете сами да разнообразите живота си. Но за това трябва да се държите, малко дръзко и безразсъдно. За напредък в кариерата, трябва да преодолеете бариерата, която винаги ви е пречила, да постигнете целите. Познавате себе си по-добре от всеки друг, така че рискувайте. Незабравими впечатления, може да получите на среща с нов познат.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очакват ви срещи, пътуване и развлечения на открито с приятели. Успешно ще приключите дело, започнато в началото на месеца. Старайте се да контролирате думите си, дори да ви се иска бурно да изразите себе си. В битовата сфера са възможни непрекъснати недоразумения, но заедно с близките, ще стигнете до компромис. Вечерта чакайте печалба.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви обикновен и предсказуем ден. Може да се държите както искате, но внимавайте в разговорите с близките. Финансовата пирамида която сте изградили, трябва спешно да бъде разрушена, за да съхраните бюджета си. В любовта не трябва да се обиждате на това, което сами сте създали. Не се изключени благоприятни предложения за работа и командировки в чужбина.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Действайте според интуицията, а постъпвайте по съвест, а ако се радвате, го правете от сърце. Бъдете искрени и честни както никога досега, така хората около вас отново ще се убедят, че сте самодостатъчни. Самостоятелно, ще вървите по пътя на най-малката съпротива във финансите. Това ще увеличи вашият капитал.

Станете почитател на Класа