Дневен хороскоп 9 август

Дневен хороскоп 9 август
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.08.2020
  • Сподели:

ОВЕН

Ще подобрите финансовото си състояние в почивния ден, но бъдете внимателни. Очаквайте да ви върнат стар, отдавна даден и забравен от вас не малък заем, факт, който не е повод да харчите неразумно. Внимавайте със запознанствата. Не вярвайте на всичко казано и не прекалявайте със своята самоувереност. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си.

 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен, но въпреки това е благоприятен за бизнесмените. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Ако все още не развивате ваш бизнес подгответе документите за регистрацията на ваша фирма. Не позволявайте незначителни недоразумения на вашето работно място да ви развалят настроението. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес се пригответе за благоприятно развитие на плановете ви на работното място. Ако въпреки почивния ден ви предложат делово пътуване, не го отказвайте заради други задачи или лични уговорки. Планирането на задачите ви е във ваша полза. Очаквайте новина за приходи. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви е от полза. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади. РАК В никакъв случай не се захващайте с нови задачи в почивния ден. Ако се налага да работите стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите и не влизайте в спор с никого, дори и да не сте съгласни с тяхното мнение. Не проявявайте капризи. Заредете се с упоритост и решителност. Не се отказвайте да осъществите идеите си. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

 

ЛЪВ

В почивния ден сте раздразнителни и се пригответе за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Финансовото ви състояние ще се влоши, защото сте допуснали да ви измамят. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си. Не проявявайте доверчивост и не прекалявайте със своята самоувереност. При разговори с близките си не проявявайте ината и упорството си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и подтиснатост или защо сте си внушили, че не сте желани и обичани.

 

ДЕВА

Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях почивният ви ден е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. ВЕЗНИ Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта в почивния ден и ви вреди на деловите и лични отношения. Гарантирате си отново отлични приходи, ако надмогнете гнева си и завършите задачите си. Очаквайте новина и за други финансови постъпления, които се забавиха, но въпреки това идват навреме, за да инвестирате успешно в следващите дни. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

 

СКОРПИОН

Не проявявайте големи претенции, ако сте решили в почивния ден да уговаряте делови проекти, свързани и с ваши инвестиции, за да не се окажете извън групата, която се включва в тях. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята подтиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

 

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви важна делова среща, която не бива да отлагате, въпреки че деня е почивен, но я уговорете в час, в който ще сте се наспали и няма да сте разсеяни. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта отменете всякакви други срещи и бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

 

КОЗИРОГ

Сутринта в почивния ден ви изненадва придобивка от наследствени имоти. Пред вас се разкриват нови перспективи. Отнасяйте се предпазливо към новите идеи и предложения, свързани с инвестиции. Очаквайте материални успехи. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансови загуби. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

 

ВОДОЛЕЙ

Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си до края на почивния ден, а след това да имате време за отмора. Заемащите ръководни постове да не развалят отношенията с подчинените си. Напрежението ви вреди. Бъдете борбени. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни. След работа се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, за което не сте предупредили, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това.

 

РИБИ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте изпълнени с желание за работа. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Подкрепата на колегите ви е опора и в най-смелите ви начинания. Успехът съпътства хората на науката. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

Станете почитател на Класа