Ани Хоанг призна, че Стефан Данаилов я е...

Ани Хоанг призна, че Стефан Данаилов я е...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    08.08.2020
  • Сподели:

Може да се каже, че поп фолк дивата Ани Хоанг не просто присъства в клиповете към песните си, но направо играе в тях като истинска актриса, а причината за това е повече от впечатляваща.

 

 

29-годишната изпълнителка, която е участвала до момента в две филмови продукции - "Фамилията" и "Бодигард на убиеца", наскоро призна нещо много интересно, от което става ясно и откъде идват неподозираните й актьорски умения.

Оказва се, че в първата продукция "Фамилията", тя е получила и първите си уроци по актьорско майсторство и то не от кой да е, а от легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов.

 

"Във "Фамилията" играех няма икономка. Героинята ми знаеше тайните на къщата, но нямаше възможност да ги издаде. Притеснявах се, защото за разлика от повечето актьори като Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков и останалите, аз нямах уменията. С времето се отпуснах, успях да вляза в образ. Първите си съвети получих от г-н Стефан Данаилов.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596865935_thumb_1920x1080_danailov_new.png

 

За мен беше чест, гледала съм всичките филми, в които участва. Майка ми го обожава. Репетирах вкъщи, беше интересно, нова среда, нови хора... Пикът на моята героиня бе, когато трябваше да отровя героя на г-н Данаилов. В по-късен етап от сюжета се оказа, че имам дете, което бива отвлечено. В този момент преживявам шок, косата ми побелява за миг. Люси ми помагаше у дома, г-н Данаилов на снимачната площадка", споделя наскоро Ани пред "Телеграф". И добави още:

 

"Отношението му винаги е било приятно, предразполагаше ме, той е не само голям актьор, той е голям човек. Беше земен и разговаряше с всички, без значение дали си му колега или непознат".

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596866029_ani_hoang_izleze_chisto_gola_104.png

 

Припомняме, че на 1 август певицата отбеляза своя 29-ти рожден ден, който отпразнува заедно с близки и приятели, а парти изненадата бе жест от любимия й мъж. "Усещах, че Люси е замислил нещо, но нямах представа какво. Всяка година на този ден той намира начин да ме усмихне. Имах шесто чувство, че и този път ще се случи нещо.

 

Каза ми, че имам празник, затова ще отиде по-рано в заведението ни, един вид да ме замести. Когато отидох, всички мои близки и приятели бяха там – наистина се зарадвах, това не е първата парти изненада от негова страна, но беше специална. Може би защото бе в ресторанта ни – друга реализирана наша мечта", казва още с вълнение изпълнителката.

Станете почитател на Класа