Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.07.2020
  • Сподели:

Ситуацията с коронавируса по цял свят остава изключително усложнена. Заради това преди дни в България бе подновено носенето на маски в закрити пространства.

 

Това накара редица фейсбук потребители да изкажат възмущението си именно в социалната мрежа. Други пък одобряваха предпазната мярка.

„Докато коментирах една подобна публикация открих по нелеп начин, че мъжът ми ми изневерява“, проплака Мария, която изпрати шокиращата си история на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

„Много хора се оплакваха, че заради маските са получили кожни инфекции. Да не говорим сега в жегите какъв кошмар е!

Тогава споделих, че и мъжът ми има кожни проблеми заради носенето на маска. Той ми каза, че заради нея е развил хламидии“, споделя Мария.

„Почувствах се много невежа. Щом написах коментара много потребители ми казаха, че хламидиите ще предават по полов път и по никакъв начин носенето на предпазна маска не е виновна за случилото се.

 

Вярвах на мъжа ми безропотно. Дори не знаех какво са хламидии. Проверих в интернет и разбрах истината. Той ми е изневерил. Аз нямам такива неща, а щом той ги има и те се предават по полов път значи е спал с друга“, сподели Мария.

 

Читателката допълни, че веднага е изтрила коментарите, които е оставила във Фесйбук. Щом съпругът й се прибрал у дома му вдигнала луд скандал и той признал за изневярата.

 

„От няколко дни живеем разделени. Попадах молба за развод“ с огорчение сподели Мария. Тя обаче призовава жените да не вярват безропотно на мъжете до себе си, а винаги да проверяват историите им и най-вече – самите те да се образоват, за да не стават за смях като нея.

Станете почитател на Класа