Геро пред фалит

Геро пред фалит
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    01.06.2020
  • Сподели:

Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори.

Актьорът е без работа от 8 март, когато бяха затворени всички закрити сцени. Русенецът се издържа само благодарение на таланта си и с въвеждането на извнредното положение доходите му изведнъж паднаха драстично.

Още повече, че заради забраната за събиране на хора секнаха и частните партита и фирмените тържества, които допълваха бюджета му, пише "Галерия".

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202003/950/1583221762_gero1.jpg?_=1583221874

 

Така в един момент Геро се оказа само на скромна заплата от театъра и редки участия в "Господарите на уеба". Символичните суми по никакъв начин не могат да посрещнат нуждите на семейството.

Затова в момента всички рзчитат на заплатата на съпругата на Геро, която е спортен репортер в малка телевизия. Герасим се надява театрите да бъдат отворени съвсем скоро, за да се върне към предишния начин на живот и най-вече да може да обслужва кредитите си.

Русенецът все пак успя да разсрочи ипотеката на апартамента и лизинга на колата си. В неговото положение са много други актьори, но малцина успяха да преглътнат гордостта си и да споделят, че се справят много трудно.

Един от тях беше Ованес Торосян, който чистосърдечно призна, че със съпругата му, също актриса, едва свързват двата края. Той дори не е на щат в никой театър и се наложило да взема заеми от приятели.

Станете почитател на Класа