Станкулова обвини Малкоданска

Станкулова обвини Малкоданска
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    31.05.2020
  • Сподели:

Студеното и дъждовно време оказва влияние на негативното настроение на българите, които след края на извънредното положение се надяваха на слънце и дълги разходки на открито. 

 

Често, на шега, те обвиняват родните синоптици за лошата прогноза за времето. Оказа се, че и самата Никол Станкулова го прави. Тя обвини колегите си Гергана Малкоданска и Николай Василковски за валежите в страната. 

 

 

Никол заяви, че колегите й съобщават все мрачно време, докато тя вещае слънце и топлина. "Аз все слънце поръчвам, някой от вас тайно играе танца за дъжд вечер. Разбрали сме се за тоя танц", пише тя в личния си профил в Инстаграм. 

Чаровната и вечно усмихната Малкоданска  отговори с типичния си позитивизъм, който не спира да лъха от нея. "Пускам едно слънце тук за компенсация", написа Гери и добави няколко емотиконки към поста на колежката си от Нова телевизия. 

 

 

Двете красиви синоптички служат за пример на много техни колеги и доказват, че приятелство в работна среда може да има. Не случайно се превърнаха и в любими телевизионни лица и зрителите обичат да научават прогнозата за времето от тях, дори понякога да развалят плановете им с изненадващ дъжд или студен вятър.

Станете почитател на Класа