Мира Добрева се показа...

Мира Добрева се показа...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.05.2020
  • Сподели:

Мира Добрева сяда в нов стол, но отново в любимата си БНТ, а новината съобщи самата тя съвсем наскоро в личния си профил в социалната мрежа. А вече става ясно и как точно ще изглежда в него.

 

Красивата тв водеща отваря нова страница в професионалната си биография и вече няма да е лице на "Отблизо", където бяхме свикнали да се подвизава до момента. Тези дни Мира показа и първия кадър от новото си работно място.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589833563_mira_1.png

 

"Пак ще съм в БеНеТе-то на културата от утре. Само че всеки ден от 7 до 8 вечерта. Вие не знам къде ще сте иначе, но по това време искам да сте пред екраните, чухте ли! За какво сме се събрали тук 30 000, ако не дойдете с мен в най-важния момент. Благодаря Ви за цялата подкрепа иначе. Страхотни сте!", написа блондинката в профила си. А малко след това добави и нещо малко по-житейско:

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589833565_mira_3.png

 

"В предизвикателството на новото нормално, с което свикваме постепенно, това което искам да остане отпреди, е възможността да се разхождам в парка или да съм в дебрите на планината. Само така ще изпитам старото щастие, без което не мога да продължа нататък".

Станете почитател на Класа