Дневен хороскоп 8 май

Дневен хороскоп 8 май
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    08.05.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес, деня ви носи самотата и уединение, но на вас това ви харесва. Един добър ден, който да посветите на себе си и близките. Ако не сте почивали заедно дълго време, организирайте екскурзия, пикник. Активните игри и спортните мероприятия, ще са ви от полза. А с умствена работа, трябва да се занимавате само ако е спешна.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес, ще комуникирате повече с жестове и мимики, отколкото с истински думи. Просто настроението ви ще е такова, че емоциите ще ви уморяват. Въпреки, че в сферата на любовта, напротив, ще покажете откритост и чувствителност. Така и любимия, ще разбере по-лесно вашите намерения. Вечерта, ще ви отвлече приятел, споделяйки неприятностите си.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е, да не ламтите за всичко чуждо. Ако си позволите това, ще останете без вашето парче пай. Самосъжалението не е най-доброто качество, запасете се с увереност и търпение. Разходите ви, ще бъдат свързани главно с дългове. Тях ще трябва да платите незабавно, за да нямате неприятности.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Денят ви, няма да е скучен, но за здравето си трябва да следите. Особено, ако бурно сте се забавлявали с приятели или сте заспали на плажа. Възможни се изгаряния и лека простуда. Народните средства, ще бъдат ефективни в случай, че и друг път сте ги прилагали. Макар че и консултация с лекар, няма да е излишна.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви радостен ден, когато никой и за нищо, няма да може да съсипе. Напротив, всички наоколо ще ви подкрепят, както морално, така и с мъдри съвети. Също, ще имате много работа около дома, планиране на задачи и дребни тревоги. Ако организирате екскурзия, трябва да се обадите на някои хора. От това зависи, качеството на вашето пътуване.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес ще се чувствате лениви и апатични, така че, най-добре е да си вземете почивен ден и да го прекарайте сред природата. Това ще ви донесе само радост, така или иначе работата, която сте планирали, за няколко часа няма да я свършите. Трябва да избягвате стресовите ситуации, в противен случай, сериозно могат да се отразят на вашето здраве. Избягвайте напрежението и пазете нервите си.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчва се да работите по ясен график, без да намалявате темпото. Семейните дела, ще се развиват по начина, по който сте ги планирали. Но с битовите проблеми, ще трябва да се справите. Ако искате да попълните портфейла си, тогава трябва да се размърдате. Допълнителната работа, сама няма да ви намери, както и голямата печалба.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви разнообразие от събития, но какви ще бъдат те - решете сами. Кешовите разходи, ще бъдат свързани с бизнеса. Но ако сте ангажирани с творчество, ще получите не само вдъхновение, но и голяма печалба. При шофиране, трябва да бъдете много внимателни.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Крийте своите истински чувства и емоции в кръга на колегите. По-добре бъдете като робот и си вършите работата. Тази тактика на поведение, ще ви е от полза. Някакво объркване ще се случи в личния ви живот, когато отидете на среща. Може да се окаже, че избраникът ви, се държи с вас некоректно.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да се концентрирате, за да решите всички натрупани проблеми. Разбира се, много от тях са изкуствено създадени от вас, затова помислете. Финансовите разногласия могат да доведат до разрив с партньорите. Ако вечерта почувствате признаци на умора, по-добре се откажете от забавленията с приятели.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Препоръчва се, да забравите гордостта си и да погледнете на работата и колегите си оптимистично. По-точно, трябва да станете истински реалист, тогава може да се включите и в активния процес. Ако той е творчески, тогава ще може да се справите с много неща. От алкохолни напитки, трябва да се откажете, особено ако се лекувате с антибиотици.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще получите награда за минали постижения. Но новата работа, ще трябва да вършите в екстремен режим, за да не загубите премията. С ваш приятел, ще се случи гаф и вие ще се почувствате виновни за това. На противоречивите моменти, гледайте повърхностно, така ще ви изглеждат по-забавни, отколкото проблематични.

Станете почитател на Класа