Азис пак шокира...

Азис пак шокира...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    24.02.2020
  • Сподели:

 

Краля на фолка Азис за пореден път шокира със своите коментари по адрес на други хора, както и с откровената си изповед. "Мерилин Монро е първата чалга фигура в света. От нея започва чалгаризацията. Чалгаризацията на обществото не е дошла от нас", изненада с думите си Азис. Той даде интервю на Мариян Станков - Мон Дьо за неговата рубрика в предаването "Неделята на NOVA“.

 

Според Краля на фолка чалгаризацията датира още от 50-те и 60-те години с появата на Мерлин Монро. "Платинено руса, ярко червено червило, рокля с диаманти, стремеж към лъскавото, спането с президенти. Не ти ли напомня това на днешните момичета?“, коментира певецът. „Смятам, че стремежът към скъпото и луксозното е чалга“, добави Азис.

 

 

 

 


Фолкпевецът разкри и защо за клипа към новата си песен "Who cares?" или "На кого му пука?" е поканил италианския порно актьор Алекс Марте. Ние нямаме актьор секссимвол, безпощаден бе Азис. "Нямаме голям мъжкар, който да ме респектира, нямаме секссимвол, на когото да искаш да му разкъсаш дрехите", смята Краля на фолка. Той добави, че всички български актьори, които били обявени за секссимволи били около 1,70 м. За да си секссимвол трябва да си поне 1,85 м или най-добре 1,90 м, коментира певецът.

 

 

 

 

Азис покани порно актьора Алекс Марте за участие в клипа си към новата му песен "Who cares?" 


Новият клип на Азис бе заснет в Киноцентъра "Бояна", а режисьор на видеото е Люси Иларионов. Костинбродският славей пее изцяло на английски. Типично за Азис, някои от сцените ще възмутят пуританите. На една от тях например, Азис целува страстно Алекс Марте, облечен в полицейска униформа. 

 

 

 


Сюжетът разказва за любовен триъгълник, а главно действащо лице е Светлана Гущерова, която е сред най-добрите приятелки на изпълнителя. По сценарий Гущерова е съпруга на поп фолк краля, но той й изневерява с приятеля си, в ролята, на който влезе порно актьорът от Италия.

 

 

 


Азис сподели, че Алекс е много добър за приятел, но не знае дали би искал той да му е гадже.

Певецът призна, че загубата на любимата му баба Станка, която бе врачка, е огромен удар за него и той не желае да го питат за нея, защото се разстройва. "Смъртта на баба ми е момент, който не искам да си спомням. Предпочитам да не вярвам, че се е случило. Тази жена ми даде този щит, който имам в момента, когато някой се опитва нещо да ми причини. Тя е моето всичко. Тя беше толкова болна, че си казах, че искам да свърши веднъж завинаги, за да не я боли”, каза през сълзи певецът.  

„Не успях да й кажа всичко. Ако ми я върне съдбата за минута, искам да й кажа: „Благодаря ти”. Времето не лекува тези рани, не можеш да забравиш основата си”, добави разстроеният изпълнител и дори се наложи водещият Мариян Станков – Мон Дьо да прекъсне за секунди разговора.

"Зачеркнах много хора от живота си. Започнах да вярвам все по-малко на хората", каза още Азис.

"Трябва да си изключително фин, деликатен и много търпелив, за да можеш да сложиш етикет и заглавие на Азис. Не всеки има право да говори за него. Много е тъжно, когато сам трябва да сложиш своята цена. Аз предпочитам да се наричам Безценен“. Това каза още Азис в откровеното си интервю пред Мон Дьо.

На въпрос на Мон Дьо дали може да се каже, че Азис е Майкъл Джексън на чалгата, певецът отговори: „Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже“.

„На въпроса „Кой съм аз?" си отговарям ежедневно. Аз съм един изключителлно тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-тъжната, пълна с информация, а аз всъщност съм един празен, сив човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета. Ти на това как му казваш?“, каза още той.

 

 

 

 


„От дете ми казваха, че съм доста „флексибъл“. Можех да лъжа, можех да мамя. Можех да се смея, можех да плача. Не съм бил никога наивен, напротив – винаги съм бил прекалено смел“, сподели певецът.

Краля на фолка изплака, че една от най-големите му болки продължава да бъде фактът, че майка му и семейството му не приемат неговата хомосексуалност. "Майка ми, която е много интелигентна жена, все още вярва, че аз ще се излекувам, все едно това е вирус", почти през сълзи разкри изпълнителят. Той сподели, че когато бил малък майка му го водила по лекари в желанието си да го излекува от хомосексуалността.

„Фактът, че най-гледаното видео на „Хабиби“, в което съм облечен за 2,50 лв. има 93 милиона гледания, означава, че хората са започнали да ме слушат“, категоричен е той.

Азис споделя, че не смята, че е грешка, това, че е станал звезда. И допълни: „Грешката е, че съм се родил на неправилното място“.

Станете почитател на Класа