Тайната за любовта на Хари

Тайната за любовта на Хари
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.02.2020
  • Сподели:

40-годишната Каролайн Флак се самоуби в апартамента си в Лондон. Водещата бе уволнена, заради съдебно дело, пише Daily Mail. Съпругът на Меган Маркъл напоследък често говори за своите психични проблеми. Той се притеснява и за съпругата си, която е в уязвимо състояние. 35-годишният херцог на Съсекс не е знаел, че бившата му любовница е в много тежко състояние. Водещата на популярното риалити шоу "Островът на любовта" по британската телевизия беше много разстроен от съдебния процес и последващото уволнение. Каролайн Флак и принц Хари се срещаха през 2009 година. Тогава тя вече беше известна телевизионна звезда, а Хари беше на 25-годишен военен. Флак говори за романтичната им връзка, наричайки я "Буря в чаша". Приятелката й Каролайн Пинкъм бе в кръга на младия принц. Именно тя е запознала тв водещата с принц Хари. "Знам, че Пинкъм е била приятелка на принц Хари. Никога не го бях виждала, затова си помислих, че това е много интересно.

 

 

И така , аз просто седях там, а той дойде с няколко свои приятели. Прекарахме вечерта заедно в смях и много разговори", призна телевизионна звезда. Въпреки петте години разлика във възрастта им, между водещата и представителя на кралското семейство започват романтични отношения. Прекаленото внимание на пресата обаче довело до край на връзката им. „Щом историята излезе наяве, всичко свърши. Трябваше да спрем да се виждаме. Вече не бях Каролайн Флак - телевизионната водеща , а бях Каролайн Флак - гаджето на принц Хари", оплака се блондинката. Принц Хари , който сега живее със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи в Канада, не говори за смъртта на бившата си любовница. През последните дни приятелката й Лу Тисдейл, с когото е живеела Флак, се е притеснявала сериозно за нейното психическото състояние. Те прекарали заедно 14 февруари. На следващия ден 36-годишната Лу оставила за кратко приятелката си сама в апартамента им, докато отиде до магазина. Когато се върнала, вратата била заключена. Момичето се обадило на бащата Каролайн.

 

 

 

 

 

Той имал ключ от апартамента им. Когато отишъл и отворил вратата, видял безжизненото тяло на дъщеря си на пода. Каролайн е изпаднала в тежка депресия през декември след скандал с гаджето си - 27-годишния модел Люис Бъртън. Тя го ударила с лампа по главата. Младият мъж отказа да съди своята любима, но Кралската прокуратура завела дело за домашно насилия. В следствие на това Флак загубила работата си в рейтинговото шоу. Флак се страхувала, че ще се появи видео на съдебния процес, направено от страна на полицията в тази злополучна нощ. Тв звездата била гола и се държала непристойно, заради тежкото психическо разстройство от което страдала. "Флак не беше на себе си. Бореше се с тежко психично заболяване и пиеше антидепресанти преди смъртта си", разкрива нейна приятелка. Инициатор на раздялата с принц Хари била самата Каролайн.

Станете почитател на Класа