Истинска екзекуция...

Истинска екзекуция...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    18.02.2020
  • Сподели:

Блогърка реши да изсветли косата си, но едва ли е очаквала, че ще трябва да промени изцяло имиджа си. Това момиче е популярна блогърка. Тя прави видеа за красотата и личните грижи. За да зарадва абонатите си по нов начин, тя решила да изсветли косата си. Точно по време на излъчването пред многохилядна публика момичето си поставила изсветляващи химикали за косата и започнала експеримента. Нищо не предвещавало бедата. Видеото, обаче, стана вирусно и събра много харесвания и коментари, а самата блогърка сподели, че много съжалява, че е пропускала часовете по химия в училище. И ето защо!

 

 

Във видеото се вижда, че момичето взима четка с предварително разредено в нея вещество и го разнася върху косата. Но, за нейно учудване и разочарование, косата просто остава в ръцете й! Видеото набра повече от 6 милиона гледания в Туитър, а след това се разпространи и в другите социални мрежи.

 

 

Както самото момиче е обяснило по-късно, тя е смесила киселина за изсветляване със специален разтвор, който трябвало да й изправи къдриците. И това била фаталната й грешка. Лора, това е името на момичето, е имала син цвят на косата, но не й харесал резултатът, затова решила да направи промяна, както и да я изправи, защото косата й била къдрава. Не е за вярване, че подобен експеримент ще приключи със загубата на коса.

 

 

Сега, обаче, момичето има възможност да отглежда здрави и естествени коси, които природата й е подарила и да не излага здравето си на такива екзекуции. Още повече, че е можела да получи химическо изгаряне и повече косите й да не могат да израснат. Логично е и да си зададем въпроса заслужава ли да се доверяваме на бюти блогъри, които не притежават никакви знания и застрашават не само себе си, но и своите зрители?

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа