Мегз изтри Рончев от живота си

Мегз изтри Рончев от живота си
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.02.2020
  • Сподели:

Има нов обрат в любовния живот на скандалната дизайнерка Миглена Каканашева. Май доскорошната й силна и бурна любов с бизнесмена Румен Рончев, с когото бяха замесени в какво ли не - от съдебни дела до развод и всевъзможни катаклизми, е вече минало, поне ако съдим по действията на Мегз в социалните мрежи. 

 

Брюнетката, която обожава да привлича вниманието върху себе си, независимо как, пусна снимки, на които е сама и очаквано липсата на любимия й направи впечатление. Защо Рончев не е на кадрите до Каканашева, остава загадка. 

 

https://zdrave.to/media/source/202002/1581491225_megz_3.png

 

Факт е обаче, че миналата седмица Мегз изтри всичките си снимки с Рончев в социалните мрежи и очаквано последователите й я засипаха с един кош въпроси какво се случва в личния й свят. За момента тя им отвръща с мълчание. Отказа коментар и за слуховете, че бившата на транспортния бос - Зорница му е простила и си го е прибрала обратно.

 

Фенове на дизайнерката предполагат, че причината за обрата в отношенията й с Румен Рончев е силното й желание да стане майка, на което вероятно той не е отвърнал подобаващо.

 

Преди броени дни пък, Мегз стартира поредното риалити шоу в интернет, посветено на борбата с насилието срещу жени.

Станете почитател на Класа