Дневен хороскоп 13 февруари

Дневен хороскоп 13 февруари
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.02.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Верният път, ще ви посочи дългогодишен приятел, който също се намира в трудно финансово положение. Но да вземете пример е едно, а друго да направите това, което е необходимо. Възможни са бизнес оферти, пътувания в чужбина и изучаване на нови технологии. Няма да ви е лесно, но затова пък, ще е много интересно.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви динамичен и продуктивен ден, който ще ви помогне и зареди със сили за по-нататъшната работа. Ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще искате да вземете всичко, което ви се предлага. Не бързайте да разказвате на приятелите си, за новия си роман. Няма да ви е лесно да държите устата си затворена, но в противен случай, ще се сблъскате с разочарования и проблеми.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Може да се превърнете в заложници на собствените си чувства, затова дръжте емоциите си под контрол. Едно е да се влюбите и съвсем друго да се държите глупаво. Вие се опитвате да бъдете за любимия си едновременно приятел, любовник и родна майка. Има възможност да получите много информация, която ще ви позволи да се отклоните от набелязания път.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очаква ви много умствена работа, в процес на която, ще ви се отворят невероятни способности и възможности. Ще зададете тон на основната дейност, както и ще станете пример за следване. Самокритиката ще ви помогне, да се реализирате в професията. За финансово богатство, все още не сте дорасли, но семената на успеха вече са засети.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще получите хубав подарък от човек, който харесвате от дълго време. Неочакван обрат на събитията, ценете този момент. Ще се заинтересувате от нещо необичайно, което ще повлече със себе си много проблеми. Тези, които са престъпили закона, трябва да бъдат изключително предпазливи. Дългото пътуване, ще ви помогне да избягате от себе си и неприятностите.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви труден ден, когато агресията и раздразнението ще ви преследват навсякъде. Опитайте се да бъдете последователни и не се подавайте на емоциите. Успешно ще се развиват преговорите с бизнес партньори. Основното нещо е, да не закъснявате за среща и да бъдете точни.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще си позволите всичко, което душата ви желае. Но имайте предвид, че това поведение може да доведе до измами, разочарования и дори финансови загуби. Внимателно обработвайте и подписвайте документи, в противен случай са възможни грешки. Тактическият подход към работата, ще ви помогне да реализирате това, което е било несправедливо забравено.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не е препоръчително да експлоатирате някого, заради собствените си цели. Ако това са ваши задачи, тогава се справете сами. Имате достатъчно време и енергия, особено ако станете по-рано. Изкривените фантазии и подозрителността, ще станат бариера пред силните любовни взаимоотношения. Мислете по-малко и правете повече! Действията, ще докажат чувствата ви.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате много причини да прекратите отношенията си с някой от приятелите си, така че е по-добре да обмислите позицията си предварително. Интелектуалната работа, ще ви донесе безпрецедентна печалба, но да се вглъбявате в нея от сутрин до вечер, не трябва. Нуждаете се от почивка, при това, пълноценна и забавна. Не прекалявайте с алкохол.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви по-скоро виртуално, отколкото визуално общуване. Вие сериозно и от ранна сутрин, ще седнете пред компютъра. И не за да работите, а само за чат и флирт. Сериозен разговор със съпруга, очаква тези, които мислят само за работа. Имате много нерешени проблеми, особено в бита и домакинството.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Цял отряд от колеги, ще застане на ваша страна, когато шефовете, ще започнат да ви обвиняват в безотговорност и закъснения. Ако сами разбирате че сте виновни, тогава не бива да се защитавате. Освен това, така ще подведете и други служители. Добър ден за романтични срещи, всичко ще се развива отлично.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Препоръчително е, да се погледнете отстрани. Не става въпрос за външния вид, а за вредни навици, с които ще се наложи да се борите. Не е изключено една ярка среща, която ще бъде истинска светкавица в живота на необвързаните. Това, за което сте мечтали, се сбъдва. Късмет ви очаква и във финансите. Ще получите прилична сума, във вид на бонус.

Станете почитател на Класа