Брутален секс в кола на паркинг

Брутален секс в кола на паркинг
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.02.2020
  • Сподели:

Свети Валентин е на прага ни и всички влюбени с трепет и нетърпение очакват да заявят и потвърдят своите чувства на скъпите си половинки. Явно зарядът на Купидон още отсега е доста силен в софийския въздух, след като двойка влюбени са отдали почит на празника, без да дочакат точната дата или дори да се приберат у дома. Това става ясно от клип, публикуван в социалните мрежи. На кадрите се вижда как кола, паркирана на паркинг на хипермаркет, се тресе от танца на любовта на омаяните от някое прибързало за празника амурче. Коментар към клипа гласи: "Когато кризата рязко удари, но не пречи на любовта да е навсякъде във въздуха...дори и на паркинга на Фантастико "Г.М. Димитров"". "Е, човещинка нормално секса е като голямата нужда,като ти се дотакова таковаш и тва е", подкрепя потребител ласките на влюбените. "Защо не се включихте и вие , а вместо да гледате отстрани???", предлага друг потребител.

 

 

"Трябваше да не снимате номера. Ако вкъщи го/я чака някой и е гледал клипа.....", предупреждава трети. "Да беше скрила номера поне... То е ясно, че и на тебе ти се иска да те клатят така, ама няма...", подглася му друг. Има и постове, в които хората се отдават на чиста романтика. "Ето като си женен любовта и мястото не питат", гласи един от тях. "Като нема терен", секва ентусиазма друг потребител.

 

 

 

 

 

"Където падне там това е положението", потвърждава друг. Има и естествено критични коментари на недоволни софиянци, както може да се предположи, поне трето поколение. "Тва им е първата работа като дойдат на Софиата , да са на**ат в мола нали не са виждали , следва снимки на НДК и разходка по Витошка ", гласи един от по-острите." Вярно, че не са избрали подходящ терен, ама хората поне си правят кефа с нещо истинско, а не като вас! 5 минутна "слава" в фейса, 50+ покани за приятелства и Х на брой лайка направиха ли те по-голяма, или по-щастлива ?! По-добре тръпка от истински кеф, отколкото 5 минутна "слава" тука. Мега тъп пост!", отсича търсещ справедливост и морал.

Станете почитател на Класа