Кошмарни новини за принцовете

Кошмарни новини за принцовете
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.02.2020
  • Сподели:

Човек, близък до британското кралско семейство, издаде кошмарни новини за отношенията между принцовете Уилям и Хари. Оказа се, че много преди „Мегзит“ синовете на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз са имали много проблеми помежду си.

 

 

Отношенията между двамата започнвали да се влошават още през 2017 година. Това се е случило, след като Уилям дал неочакван съвет на Хари за отношенията му със сегашната му съпруга Меган Маркъл.

Оказа се, че Уилям посъветвал Хари да не бърза в отношенията си с Меган Маркъл. Тогава думите на по-големия принц обидили и ядосали по-малкия престолонаследник. 

 

 

„Не го слушаше и действаше по свой начин. Скоро направи предложение за брак на любимата си и се ожени за нея. Оттогава в кралското семейство се случиха много неща, но пресата продължи да пише за трудните отношения между братята заради Меган. Сега Хари и Уилям все още са в доста обтегнати отношения особено, след като херцогът на Съсекс се премести в Канада и се прости с кралските си задължения“, казва човекът, близък до кралското семейство.

 

„Не се раделиха добре, но и двамата изпитват облекение, че вече всичко е свършило“, споделя той и допълва: „Може би Меган и Хари не са измислили всичко както трябва, но искаха да са щастливи. Кой може да ги обвинява за това?“.

 

 

В същото време според него през последните седмици Уилям и Хари започнаха да общуват повече, което може да означава, че с времето ще могат да подобрят отношенията си.

Самите братя в официалния си коментар нарекли новината за своята вражда „лъжлива“. Те заявиха, че разпространената информация, че Уилям е казал, че той и брат му са станали „непознати един за друг“, са неверни.

„В британските и световни медии се появи невярна информация за връзката между херцозите на Кеймбридж и Съсекс. За братята подобни твърдения изглеждат обидни и вредни“, допълва човекът, близък до кралското семейство.

Станете почитател на Класа