Диетата на Петър Дънов

Диетата на Петър Дънов
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.01.2020
  • Сподели:

Амбициите по нови режими, тренировки, ново начало без вредни навици, не подминават никого. И докато някои почват още от първите дни на януари с популярни диети, то други ще изчакат традиционното време за житния режим на Петър Дънов.

 

Сред спазващите го и тази година ще бъде моделът Александра Петканова, която се закани публично в Instagram, че ще го спазва. 

Всъщност това не е нещо ново за нея, тъй като тя от няколко години насам го спазва стриктно, като дори е публикувала и видеа по темата.

 

Алекс Петканова се пречиства с режима на Петър Дънов

 

"Знам, че да хапваме тестени изделия, месо и шоколади е удоволствие, но тялото ни има нужда от почивка и пречистване, за да му помогнем да работи още по-добре след това", пише Петканова.

Моделът приканва и последователите си да го спазват, като посочва периода от 22 февруари до 3 март. Макар че феновете ѝ са намерили други дати - 12-22 февруари.

Самият режим е изключително рестриктивен - ядат се по 100 гр. жито на ден, до 3 ябълки, до 9 ореха и по 3 лъжици мед. Не се позволяват кафета, цигари, чай.

Преди време Петканова беше споделила, че първият път, в който е спазвала режима на Дънов, е свалила 7 кг. На следващата година отслабнала пък с 5 кг. По думите ѝ всеки сваля толкова, колкото натрупани токсини има.

Станете почитател на Класа