Над 1 млн. долара за девствеността на ...

Над 1 млн. долара за девствеността на ...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.01.2020
  • Сподели:

Предприемчива украинка, родом от град Харков, успя да продаде девствеността си. Купувачът се оказа не арабски шейх, не някой богат бандит, а съвсем приличен 58-годишен бизнесмен от Мюнхен. Той ще плати 1, 3 млн. долара, за да може първи да се наслади на красавицата.

 

 

Освен това богаташът ще плаща на Катюша Крючкова по 10 хиляди евро всеки месец и вече е изразил намеренията си да се ожени за нея. 19-годишната красавица, която живее в САЩ, реши преди няколко месеца, че ще се прости с девствеността си, но само срещу много пари.

 

 

Тя пусна девствеността си на търг с начална цена 100 хиляди евро и записа видеообращение. По думите на момичето тази крачка е само и единствено нейно решение и избор и никой не й е повлиявал.

 

 

"Здравейте, казвам се Катя и съм на 19 години, аз съм от Украйна. Искам да пътешествам, да вкуся разкоша и просто да живея, това решение да продам девствеността си е мой избор", казва тя. Тя разкрива, че си търси спонсор, който ще й плаща по 10 хиляди евро на месец за разходи. Красавицата публикува и няколко по-разголени снимки, за да могат мъжете добре да разгледат това, което биха купили.

Станете почитател на Класа