Порция сексапил от Ася Капчикова

Порция сексапил от Ася Капчикова
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.01.2020
  • Сподели:

Плеймейтката Ася Капчикова май пак е избрала Тайланд за своята зимна почивка. Преди година тя и Елза Парини покориха остров Пукет и на бившата на Кристо толкова й харесало, че реши да се върне отново. 

 

Ася сподели доста провокативен кадър от почивката си в Тайланд, където щедро позира с новия си силиконов бюст. От влагата и морето пък косата й така се е накъдрила, че едвам я разпознаваме. 

 

https://zdrave.to/media/source/202001/1579069195_1.jpg

 

В социалните мрежи върви ожесточена дискусия относно местоположението на Ася. Всички се чудят дали нее  качила стара снимка от предишната си визита на Тайланд и в момента залъгва последвателите си, че е на топло и красиво място. Напоследък тя е доста обрана в публикациите си в социалните мрежи, нито пък присъства така активно в медийния свят, както беше допреди година.

 

Ася Капчикова развя новите си бомби СНИМКА 18+ - 0

 

Из светските среди се шушука, че Ася има нова любов и заради него избягва да се показва в публичното пространство. Тайнственият господин бил далеч от тези среди и не одобрявал славата на любимата си. Тя пък била готова да му роди дете и да зареже светския живот.

Станете почитател на Класа