Дневен хороскоп 1 декември

Дневен хороскоп 1 декември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    01.12.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще ви помогне природната ви интуиция, особено по търговски въпроси. Личният бизнес, ще бъде на границата или да спре или обратното, да се разшири. Често зацикляте на едно място, затова и нямате приходи. В личния си живот, няма шанс да подновите онова, което вече е останало в миналото. Успокойте се и не се паникьосвайте.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Препоръчително е, да потърсите нова информация, за постигане на целите. В противен случай всичко ще остане такова, каквото е. Вие сте недоволни от това, което се случва в любовната сфера, но вината за всичко е изцяло ваша. Ако с хумор подходите към някои ситуации в живота, ще бъдете на върха. Прекарайте вечерта със семейството или приятелите си.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Плановете ви, ще се променят драстично. Дори няма да можете да контролирате ситуациите в живота си. Доверете се на съдбата и приемете всичко с достойнство и спокойно. В любовната сфера, ви очакват малки преживявания, така че за емоциите си, трябва да следите. В противен случай всеки разговор, ще завършва с ужасна кавга.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Възможен е малък дискомфорт, умора и пасивност в работата. Искате романтика и любов, но всичко това все още ви заобикаля. В работата само упорития труд, може да ви насочи към необходимите действия. Интуицията, ще ви покаже как да се държите с роднините си. Основното нещо е, да не изтъквате вашите желания и да не критикувате никого.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Повече, ще мечтаете, отколкото да вършите реални неща. Ако спрете с илюзиите, ще постигнете много. Особено във финансовата сфера. Сега, ще е важна не само точността в сметките, но и хитри уловки, за да заобиколите конкурентите и да реализирате печалба. Вечерта ви чака, интересно запознанство.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва да следвате тези традиции, които отразяват в по-голяма степен реалното ви отношение към живота. Семейните трябва да наберат търпение, за да избегнат острите ъгли в отношенията си със съпруга и децата. Един добър ден за йога и спортни занимания. За влюбените, всичко, ще е като в красив роман - искрено и чувствено.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Във вас, ще съзреят грандиозни планове, за това как да постигнете целите си, без да правите компромиси по отношение на финансите и собственото си здраве. Между другото, не е зле, да следите за здравословното си състояние. Особено, ако кръвното ви се повиши и имате главоболие. Много от вас, днес често ще си припомнят минала любов. От една страна, това е добър шанс, да определите какво е пречило на отношенията ви.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви, суетен и натоварен ден, защото ще трябва да вършите работата на други хора. В комуникациите не трябва да преследвате лични интереси, в противен случай бързо ще бъдете разкрити и обвинени в лицемерие. В работата, всичко ще е наред, въпреки че не пречи да намерите още една. В края на краищата, парите имат свойството да свършват. Вечерта, чакайте изненада от децата.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Така, ще се потопите в работата и финансовите проблеми, че никой няма да може да ви отвлече от задачите. Подкрепа ще ви бъде нужна, в тези дела, които току-що сте започнали. Не се колебайте да помолите по-опитните колеги за помощ. В разговор с шефовете, трябва да се придържате към тактиката на подчинен, а не да предявявате нереалистични искания.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

За съжаление, не ви очаква прекрасен ден, защото ще работите и бягате по задачи, от сутрин до вечер. Въпреки че в процеса на всичко това, ще имате възможност да се запознаете с интересни хора. Ако сред тях има влиятелни особи, дръжте се възможно най-деликатно. Един добър ден за творчество, любовни срещи и пътувания.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви дълго пътуване. Ако сте си направили някакви планове, е по-добре да ги отмените. Същевременно, много от ситуациите ще се объркат. Не си струва да губите енергия, упорствате и преследвате илюзии. Да се отвлечете от спомените за стара любов, ще ви помогне гледането на комедии, четене на книга или среща със стар приятел.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви спокоен и комфортен ден, когато най-сетне, ще може да се отпуснете и да отделите време за себе си. Само, не се дразнете заради проблемите, които близки роднини ви натрапват. Опитайте се деликатно да намекнете, че днес не ви е до това. В изкуството, творчеството и литературата, ще имате повече успех, отколкото във физическата работа.

Станете почитател на Класа