Луна би шута на бившия си

Луна би шута на бившия си
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.11.2019
  • Сподели:

Луна изобщо не си поплюва, когато става дума за мъже и липса на задръжки. След като наскоро фолкветеранката се раздели с младото си гадже Горан, което снима в свой клип, и го обяви за наркоман, който има нужда от лечение в комуна, ето, че до певицата вече има нов кандидат.

"My yellow machine! Поздрави от слънчева Австралия! Току що приключих мощната обиколка с новия ми автомобил, в който има място само за истински мъже! А аз си имам един такъв вече...", пише изпълнителката в профила и в Инстаграм, а под него демонстрира и колко добре се чувства в новата си придобивка.

Луна би шута на бившия си и вече има нов! ВИДЕО - 0

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1574116023_luna_2.png

 

Чувствам се Божествено както винаги! По красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци, стотици обаждания и нестихващ интерес към мен!

 

Благодаря за неизчерпаемата обич, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новият ми проект за вас, който се прави за пръв път в България! И е нещо невиждано!!!", добавя още Луна в друг скорошен статус.

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1574116669_luna_5.png

 

По всичко изглежда, че за поп фолк певицата разделите и драматичните обрати не са нищо повече от вдъховение за нови пиарски попадения.

 

Станете почитател на Класа