Млада баба със секси тяло разказа как се...

Млада баба със секси тяло разказа как се...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.11.2019
  • Сподели:

Жителка на английското графство Бъркшър разкри тайните си за вечна младост. 53-годишната Трейси Белинда е разведена. Има три деца и две внучета.

 

За да се поддържа във форма, през две седмици британката отделя по час от времето си за спа процедури.

"Обичам стаята за релакс, в която има слабо осветление и легла с пяна - често заспивам там! След това седя в сауната с активна подмладяваща маска на лицето с екстракти от ягода и киви, за да хидратирам кожата си.

Завършвам в ледения басейн и джакузито. Това ме спасява от стреса в работата", признава тя. 

 

 

А преди да излезе на улицата, винаги си слага овлажнител и слънцезащитен крем, за да не ускори процеса на стареене на кожата. Ценният урок Трейси е научила от майка си, пише "Дейли мейл". 

"Напоследък става все по-трудно да останеш във форма, особено в областта на корема. Затова започнах да спортувам пет пъти седмично.

Харесвам интензивните интервални тренировки: правя упражнението за 30 секунди, а след това 30 секунди почивам", споделя британката. 

 

 

Миналата година Белинда се е подложила на  хормонално-заместителна терапия. „Научих за нея от телевизионната водеща Карол Вордман.

Тя призна в едно интервю, че терапията й е помогнала да се справи със симптомите на менопаузата", споделя още британката.

"Само след седмица се почувствах много по-енергична, либидото ми се повиши, няма горещи вълни...  Отново съм на 30 години!", казва тя. 

 

 

Веднъж месечно в дома на британката идва козметик.

Специалистът й прави масаж на лицето, гърба и главата, а също така използва специални тамяни, които й помагат да се справи със стреса.

Станете почитател на Класа