Дневен хороскоп 16 август

Дневен хороскоп 16 август
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.08.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да прекарвате повече време на открито, а не в затворената и задушна стая. Дори ако работите в офис, излизайте за малко навън. Полезни ще бъдат превантивните мерки, насочени към укрепване на имунната система. Ако някой от вашите приятели ви покани да отидете на риболов или пикник, се съгласете.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Препоръчва се днес да се държите сдържано, дори ако някой от колегите или приятелите ви е откровено досаден. Нищо не украсява човека, така както сдържаността и достойнството. Необходимо е спешно да се откажете от вредните навици, за да завършите лятото в добро настроение. За пътуване, денят не е благоприятен.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Ще се потопите в такива събития, които ще ви превърнат в щастлив и доволен човек. Добри новини от приятели, както и похвали от шефовете - всичко това не е измислица, а реалност. Не трябва да се паникьосвате, ако изхарчите една кръгла сума за решаване на битовите проблеми. Няма друг начини, особено след като сами сте започнали ремонта.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Заемете се с интересни проекти. Но не ги оценявайте само от гледна точка на финансовата печалба, проявете творческо въображение. В личния живот шансът е пропуснат, така че не променяйте нищо изкуствено. Битовите проблеми, не трябва да отлагате "за утре", решете ги бързо. Здравето, ще зависи от вашето настроение.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви професионален успех. Здравият ентусиазъм, ще ви предаде жизненост и ще помогне да реализирате грандиозните си идеи. Не се притеснявайте, за всичко ще имате достатъчно енергия и време. Любовният роман, ще има продължение, но не спирайте на едно място. Вземете инициативата и дайте нов ритъм на връзката.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Препоръчително е да бъдете по-активни в бизнеса, разговорите и пътуването. Основното е да се движите с тази скорост, която няма да наруши вашите планове. Заедно с роднини, може да започнете някакъв важен проект или организация за празник. Денят е неблагоприятен за нови начинания и самостоятелни решения. Особено, ако въпросът засяга бита и здравето.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви продуктивен ден, но не се стремете всичко да свършите. Само ще изхабите силите си, а те ще ви трябват за решаването на семейни проблеми. Нереализираните идеи могат да ви заредят с жизненост и амбиция и това е чудесно. Не съжалявайте за изразходваните пари, скоро ще получите повече. Вечерта, е възможен откровен разговор.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят обещава, много ярки и незабравими срещи. В процеса на общуване внимавайте да не изпуснете нещо важно. Импулсивните действия в любовта, ще доведат до кавги и конфликти, дръжте се в ръце. Покажете повече загриженост и внимание към децата, за да се разбирате повече с тях. От командировки, се откажете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да положите всички усилия, за да вдъхновите себе си и своя партньор на романтични постъпки. Мислите само за работата и финансовите проблеми и така не можете да се концентрирате върху личната сфера. Погрижете се и за здравето си, то е от първостепенно значение. Купете си абонамент за фитнес, закалете се.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес са възможни сериозни разходи, които леко ще подкопаят вашият бюджет. Но това са временни затруднения, така че се успокойте. Много по-сложни са проблемите в личния живот. Отношенията с любимия са на ръба, погрижете се да ги запазите. В бизнеса има възможност да инвестирате, в оригинален проект.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще се къпете в любов, ще получите неочаквани печалби и ще намерите нови приятели. Като цяло животът, ще е успешен! Необвързаните имат всички шансове да срещнат своята "сродна душа". Само не забравяйте за здравето, има вероятност за заболяване - ангина или гастрит. Храненето трябва да бъдат пълноценно, откажете се от яденето на крак.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви труден ден, когато и най-малката дреболия, може да ви изкара от релси. Естествено, това ще се отрази негативно на много неща, на здравословното състояние и на портфейла. Неочаквана среща по време на пътуване или почивка, ще преобърне живота на необвързаните. Ще погледнете по нов начин, на всичко което сте правили преди. По-позитивно!

Прочетена 518 пъти

Станете почитател на Класа